كفتة الحاتى 460262b40b
كفتة الحاتى 460262b40b
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


منتدى أول ديجيهاية حريمى بدمياط
 
الرئيسيةالرئيسية  دى جى رؤىدى جى رؤى  أحدث الصورأحدث الصور  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  
كفتة الحاتى Support
للإستعلام أ / محمد حماده 0107256806 / 0128200117
ام رؤى حماده ترحب بكم وتتمنى لكل الاعضاء قضاء وقت ممتع معنا
ندعوكم لزيارتنا دائما لمتابعه كل ماهو جديد وممتع لدينا
بشرى ساره لعرايس الاسكندرية فرع جديد لدى جى رؤى بالإسكندرية
تنبيه هام : نحذركم من التعامل مع اى شخص بخلاف ام رؤى حماده او ابو رؤى ( محمد حماده ) ليس لنا مندوبين ونحذركم من التعامل مع الوسطاء او المتعهدين او منظمى الحفلات

 

 كفتة الحاتى

اذهب الى الأسفل 
5 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
ام رؤى حماده
أول ديجيهاية حريمى
أول ديجيهاية حريمى
ام رؤى حماده


ام  رؤى
عدد المساهمات : 1006
الموقع : دمياط

كفتة الحاتى Empty
مُساهمةموضوع: كفتة الحاتى   كفتة الحاتى I_icon_minitimeالجمعة 20 أغسطس 2010, 12:29 pm

المقادير:

* نص كيلو لحمة مفرومة كندوز
* 2 حبه بصل مفروم ناعم
* 2 ملعقة طماطم بوريه
* 1 ملعقه قرفه ناعمه
* ملح - فلفل - كمون - بهارات لحمة

طريقة التحضير :

- اللحمة كندوز من الرقبة أو من الموزة ولو ضانى تبقى من الزند علشان بيبقى فيها عرق

- كفتة الحاتى ما بتاخدش غير تفل بصل وملح وفلفل وبهارات وبس

- - نجيب البصل المبشور الناعم ونحط عليه شوية ملح وخل ونعصره بأيدينا جامد جدا في طبق بحيث ينزل الماء منه

- نضع تفل البصل على اللحمة المفرومة مع الملح والفلفل والبهارات ونخلطها معا وندخلها الثلاجة لايقل عن 3 او 4 ساعات

- ماء البصل نضع عليه حبة طماطم مبشورة وشوية ملح وشوية فلفل وشوية زيت زيتون ومعلقة سكر ونقلبهم

- نبل ايـدينا من خليط مــاء البصــل بالطماطم ونصبع الكفتة بأيدينا( نلفها في ايدينا مقاس واحد )

- بعد ما نصبع الكمية كلها نجيب سيخ ونبل ايدينا ونبل السيخ وايدينا مبلولة بماء البصل وندخل السيخ في صابع الكفتة ( نفوته فيها علشان يفرغ الهوا منها ) ونلفها بايدينا المبلولة على السيخ وهكذا باقي الاصابع

- على الشواية اوفي صينية تيفال ساخنة على النار نضع مادة دهنية بسيطة ( قليل من الزيت ) وننزع اصابع الكفتة من السيخ مفرغة ونضعها في الصينية أو بالسيخ على الشواية ونقلبها حتى تستوي وندخلها الفرن تأخذ لون ونطلعها

- تقدم كفتة الحاتي مع ارز بالخلطة


عدل سابقا من قبل ام رؤى حماده في الأحد 22 أغسطس 2010, 9:09 pm عدل 1 مرات
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://forums.fatakat.com/thread568272
@سوسو@
مشرفة متميزة
مشرفة متميزة
@سوسو@


مراقب مميز
عدد المساهمات : 749

كفتة الحاتى Empty
مُساهمةموضوع: رد: كفتة الحاتى   كفتة الحاتى I_icon_minitimeالأحد 22 أغسطس 2010, 11:44 am

ماشاء الله يا لبني بس دي كفته الارز ياقمر ولا ايه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ام رؤى حماده
أول ديجيهاية حريمى
أول ديجيهاية حريمى
ام رؤى حماده


ام  رؤى
عدد المساهمات : 1006
الموقع : دمياط

كفتة الحاتى Empty
مُساهمةموضوع: رد: كفتة الحاتى   كفتة الحاتى I_icon_minitimeالأحد 22 أغسطس 2010, 9:10 pm

رز رز ايه
دى كفته الحاتى يا سحورة اللى الكيلو منها ب100 جنيه
الرز كان للخلطه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://forums.fatakat.com/thread568272
nigar
عضو ميتدئ
عضو ميتدئ
nigar


مراقب مميز
عدد المساهمات : 163

كفتة الحاتى Empty
مُساهمةموضوع: رد: كفتة الحاتى   كفتة الحاتى I_icon_minitimeالسبت 04 سبتمبر 2010, 10:10 pm

الله
الله
انا بموت فى الكفته
تسلم ايدك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
محمد حماده
Admin
Admin
محمد حماده


ملك المنتدى
عدد المساهمات : 194
الموقع : دمياط

كفتة الحاتى Empty
مُساهمةموضوع: رد: كفتة الحاتى   كفتة الحاتى I_icon_minitimeالسبت 04 سبتمبر 2010, 10:17 pm

تسلمى يا قمرة
يلا منتظرين وصفاتك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://www.facebook.com/profile.php?id=1080527782#!/group.php?gi
§ Noga §
عضو جديد
عضو جديد
§ Noga §


كفتة الحاتى Empty
عدد المساهمات : 54

كفتة الحاتى Empty
مُساهمةموضوع: رد: كفتة الحاتى   كفتة الحاتى I_icon_minitimeالسبت 09 أكتوبر 2010, 11:44 pm



تسلم ايديكى يا عسل
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
كفتة الحاتى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: قسم المطبخ :: أطباق رئيسية-
انتقل الى: