بيتزا باللحمة المفرومة ... والجوانب محشية و مبرومة بالصور 460262b40b
بيتزا باللحمة المفرومة ... والجوانب محشية و مبرومة بالصور 460262b40b
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


منتدى أول ديجيهاية حريمى بدمياط
 
الرئيسيةالرئيسية  دى جى رؤىدى جى رؤى  أحدث الصورأحدث الصور  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  
بيتزا باللحمة المفرومة ... والجوانب محشية و مبرومة بالصور Support
للإستعلام أ / محمد حماده 0107256806 / 0128200117
ام رؤى حماده ترحب بكم وتتمنى لكل الاعضاء قضاء وقت ممتع معنا
ندعوكم لزيارتنا دائما لمتابعه كل ماهو جديد وممتع لدينا
بشرى ساره لعرايس الاسكندرية فرع جديد لدى جى رؤى بالإسكندرية
تنبيه هام : نحذركم من التعامل مع اى شخص بخلاف ام رؤى حماده او ابو رؤى ( محمد حماده ) ليس لنا مندوبين ونحذركم من التعامل مع الوسطاء او المتعهدين او منظمى الحفلات

 

 بيتزا باللحمة المفرومة ... والجوانب محشية و مبرومة بالصور

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
ام رؤى حماده
أول ديجيهاية حريمى
أول ديجيهاية حريمى
ام رؤى حماده


ام  رؤى
عدد المساهمات : 1006
الموقع : دمياط

بيتزا باللحمة المفرومة ... والجوانب محشية و مبرومة بالصور Empty
مُساهمةموضوع: بيتزا باللحمة المفرومة ... والجوانب محشية و مبرومة بالصور   بيتزا باللحمة المفرومة ... والجوانب محشية و مبرومة بالصور I_icon_minitimeالجمعة 12 نوفمبر 2010, 2:48 am

بيتزا باللحمة المفرومة
وجوانبها محشية وكمان مبرومة
مع الشرح بالتفاصيل والصور

مكونات العجينة

دقيق بيتزا
ملعقه سكر وملعقة ملح
خميرة فورية
زبدية كبيرة
ملعقتين سمن
ربع كوب زيت

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

ده دقيق مخصص لعمل البيتزات

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

دى المكونات كلها مع بعض فى طبق كبير

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

بعد خلط المكونات معا
نعجنها على سطح مستوى
نقوم بالعجن مده 10 دقائق حتى يتخللها الهواء

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

وده شكل العجينة بعد العجن وداخل الطبق الكبير

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

اللحمة المعصجة
مكوناتها
لحمة مفرومة
بصلة مفرومة ناعم
ملح وفلفل وكمون (وانا بحط ليها نترة قرفة او بهارات لحمة )
وطمطمايه مبشورة او مقطعة صغير جدا

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

********************
خلصنا العجينه وسايبنها تخمر وخلصنا العصاج وسايبنه يبرد

نيجى لمكونات الواجهة
لانشون مقطع شرايح
جبنة رومى مبشورة
جبنة فلمنك (حسب الحاجه )
زيتون مقطع
طماطم مقطة شرايح وفلفل مقطع شرايح
(انا محطتش فلفل علشان بيمرر لما بيتحمر )
بيضتين مخفوقتين بفلفل وملح

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


وطعا مننساش الطماطم المسبكة او (الكون كاسية)
ود طبعا 2 طماطم معصورة وسيباها على النار بشوية ملح وفلفل وكمون لغايه ما قلت واتسبكت

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

***************
نيج لطريقة العمل
وطبعا قبل ما نبدا نولع الفرن علشان يسخن
دى العجينة بعد ما خمرت

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


نجيبها على سطح املس ونرش تحتها شوية دقيق علشان متلزقش
الكيو دقيق انا قطعته 4 بيتزات علشان صنيتى كبيرة
(كل واحده حسب الصنيه اللى بتخبز فيها)

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

طبعا جبت القطعه الاولى وفردتها بالنشابة وجهزت الصنيه ودهنتها سمنة ورشة دقيق علشان متلزقش
وبعدين حطيت العجينة فيها كده والزياده بشيلها بالسكينه
وطبعا منرققهاش او تبقى بسمك 2 سم

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

ندهن العجين الطماطم المتسبكة
وبعدين نرص اللانشون كده

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

نبرم الجوانب كده

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

وبعدين اللحمة المفرومه المعصجة

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

وبعدين باقى المكونات

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

الصورة عن قرب
وطبعا مننساش نرش معلقتين بيض مخفوق بعد كل المكونات

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

ندخلها الفرن ودى النتيجة

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

الصورة عن قرب

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


بالهنا وشفا
وطبعا متنسوش
اللى تدخل تاخد بصة وتخرج تقيم
واللى تدخل تاخد حته تسيب دعوه حلوة وبرضة تقييم
ربنا يجعله فى ميزان حسناتكم
وكل سنة و انتو طيبين

الوصفة دى بتاعتى وتنفيذى وفكرتى وكمان دى سفرتى و بوكية الورد بتاعى
يعنى
مش منقووووووولة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://forums.fatakat.com/thread568272
@سوسو@
مشرفة متميزة
مشرفة متميزة
@سوسو@


مراقب مميز
عدد المساهمات : 749

بيتزا باللحمة المفرومة ... والجوانب محشية و مبرومة بالصور Empty
مُساهمةموضوع: رد: بيتزا باللحمة المفرومة ... والجوانب محشية و مبرومة بالصور   بيتزا باللحمة المفرومة ... والجوانب محشية و مبرومة بالصور I_icon_minitimeالأحد 14 نوفمبر 2010, 11:27 am

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] برافوا ايه الجمال دي لازم اجربه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ام رؤى حماده
أول ديجيهاية حريمى
أول ديجيهاية حريمى
ام رؤى حماده


ام  رؤى
عدد المساهمات : 1006
الموقع : دمياط

بيتزا باللحمة المفرومة ... والجوانب محشية و مبرومة بالصور Empty
مُساهمةموضوع: رد: بيتزا باللحمة المفرومة ... والجوانب محشية و مبرومة بالصور   بيتزا باللحمة المفرومة ... والجوانب محشية و مبرومة بالصور I_icon_minitimeالإثنين 15 نوفمبر 2010, 4:26 pm

تسملي يا سحورة

يا رافعه من معنوياتى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://forums.fatakat.com/thread568272
@سوسو@
مشرفة متميزة
مشرفة متميزة
@سوسو@


مراقب مميز
عدد المساهمات : 749

بيتزا باللحمة المفرومة ... والجوانب محشية و مبرومة بالصور Empty
مُساهمةموضوع: رد: بيتزا باللحمة المفرومة ... والجوانب محشية و مبرومة بالصور   بيتزا باللحمة المفرومة ... والجوانب محشية و مبرومة بالصور I_icon_minitimeالسبت 20 نوفمبر 2010, 10:59 am

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
بيتزا باللحمة المفرومة ... والجوانب محشية و مبرومة بالصور
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: قسم المطبخ :: مقبلات ومعجنات-
انتقل الى: