شوربه فواكه البحر اكيد الكل عارفها
المقادير
ممكن اي شئ يتحط فيها زي
كابوريا
جمبري
كلاماري
بكلويز سمك فليه
يعني اي نوع من انواع السمك عندك
فلفل ابيض
ملح
كريمه لباني (او لبن)
الطريقه
تعسلي كل نوع لوحده كويس اوي
البكلويز تحطيه علي النار شويه علشان يفتح طبعا المقفوله تترمي
البكلويز الي مفتوحه فبل النار تترمي
علشان بتكون ميته
وبعدين نحط في الحله شويه زيت ولما يسخن نحط فص مستكه
وبعدين نحط البكلويز والكابوريا وبعدين نحط باقي المكونات ونحط طبعا الماء والملح والفلفل الابيض
ونسيبه لحد لما يغلي ونشوف الحاجات بتعتنا بقي لو استويت
وصدقوني مبتخدش اي وقت خالص
وبعدين نجيب كريمه لباني ونحطها لو مفيش نحط لبن 1/2 كوب كفايه اوي
وبالهنا والشفا
والي لقاء قريب
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]