: طريقة الفطير المشلتت  460262b40b
: طريقة الفطير المشلتت  460262b40b
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


منتدى أول ديجيهاية حريمى بدمياط
 
الرئيسيةالرئيسية  دى جى رؤىدى جى رؤى  أحدث الصورأحدث الصور  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  
: طريقة الفطير المشلتت  Support
للإستعلام أ / محمد حماده 0107256806 / 0128200117
ام رؤى حماده ترحب بكم وتتمنى لكل الاعضاء قضاء وقت ممتع معنا
ندعوكم لزيارتنا دائما لمتابعه كل ماهو جديد وممتع لدينا
بشرى ساره لعرايس الاسكندرية فرع جديد لدى جى رؤى بالإسكندرية
تنبيه هام : نحذركم من التعامل مع اى شخص بخلاف ام رؤى حماده او ابو رؤى ( محمد حماده ) ليس لنا مندوبين ونحذركم من التعامل مع الوسطاء او المتعهدين او منظمى الحفلات

 

 : طريقة الفطير المشلتت

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
@سوسو@
مشرفة متميزة
مشرفة متميزة
@سوسو@


مراقب مميز
عدد المساهمات : 749

: طريقة الفطير المشلتت  Empty
مُساهمةموضوع: : طريقة الفطير المشلتت    : طريقة الفطير المشلتت  I_icon_minitimeالسبت 18 ديسمبر 2010, 2:36 pm






المقادير



1- كيلو ونصف دقيق
2- تلات معالق كبيره سكر
3- شويه ملح صغنونه
4- زيت للفرد
5- زبده
6- ماء للعجن
الطريقه
نضع الدقيق مع السكر مع الملح ونعجن بالماء لحد ما العجينه تلم فى ايدك تكون بتمط كده

@@@@
بعد كده نغطى العجين بكيس بلاستك لمده ساعه يرتاح

@@@@@@@@@@@

ونضع زيت على الرخامه وناخد كوره

@@@@@@@@@@


و نفرد بالنشابة

وبعد الفرد نضع الزبده

وبعدكده نطبق العجين
مدهونه ونجيب كوره تانيه ونفردها ونحط عليها الزبده ونجيب الى فردنها قبل كده وحطنها
وهكذا لحد ما العشر كور يخلصوا ونحطها فى صنيه مدهونه
ونسبها ترتاح نصف ساعه ونبططها بادينا لحد ما تاخد حجم الصنيه ونضع عليها الزبده
وتدخل الفرن وطبعا نكون مشغلين الفرن من فتره ويكون حامى تحطى الصنيه خمس دقائق بالظبط تحت وبعدها تطلعيها على الشبكه وتفتحى الشويه لحدما الوجه مايحمر

و بالهنا و الشفا


طريقة تحفة و حتدعولى

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
: طريقة الفطير المشلتت
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: قسم المطبخ :: أطباق رئيسية-
انتقل الى: